Pastă de ton cu cremă de branză si salată de ceapă rosie
Ingrediente:
Pastă de ton:
- 350 g ton;
- 200 g cremă de branză;
- 50 g unt topit;
- 2 linguri zeamă lămaie;
- sare și piper după gust.
Salată de ceapă roșie:
- 500 g ceapă roșie;
- 3 linguri oțet de mere;
- 3 linguri ulei măsline;
- 2 lingurițe miere;
- sare după gust.
Cum gătim?
- Adăugăm într-un tocător electric: 50 g unt topit, 2 linguri zeamă lămaie, 200 g cremă branză, 350 g ton, sare și piper, după gust.
- Am folosit tocătorul electric din cauza texturii tonului;
- Se amestecă bine ingredientele pană cand se obține pasta de ton;
- După ce pasta de ton este gata, pregătim salata de ceapă roșie;
- Tocăm 500 g ceapă roșie.
- Peste ceapa roșie tocată, adăugăm 3 linguri oțet de mere, 3 linguri ulei de măsline, 2 lingurițe de miere și sare după gust.
- Pasta de ton și salata de ceapă roșie se pot servi pe paine prăjită. Poftă buna!

